Πασιέντζα  
 

Πασιέντζα αράχνη * Πασιέντζα * Κλοντάικ Πασιέντζα Freecell Πασιέντζα * Πυραμίδα Πασιέντζα

Κλοντάικ Πασιέντζα

Παίξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι Πασιέντζα εδώ για δωρεάν!


Klondike Solitaire ;

 

Κλοντάικ Πασιέντζα
Ο στόχος της πασιέντζα είναι να μετακινήσετε όλα τα χαρτιά στο ίδρυμα με τη σωστή σειρά από άσσο στο βασιλιά. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα στην άλλη κάρτα, αλλά μόνο αν η κάρτα είναι μικρότερο από το άλλο φύλλο από ένα και το κοστούμι είναι εναλλασσόμενο. Μπορείτε να μετακινήσετε πολλές κάρτες ταυτόχρονα. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα βασιλιά σε μια ελεύθερη κυττάρων.

 

 

Κλοντάικ Πασιέντζα Λας Βέγκας
Λας Βέγκας Κλοντάικ Solitaire παιχνίδι. Πασιέντζα παιχνίδι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Κλοντάικ Πασιέντζα Βέγκας. Αλλά αυτή τη φορά, με τους κανόνες του τουρνουά και βαθμολόγησης. Ο σκοπός αυτού του τουρνουά το παιχνίδι Άρπα πασιέντζα είναι να πάρει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία ..... Απολαύστε το παιχνίδι αυτό το δωρεάν παιχνίδια πασιέντζα σε απευθείας σύνδεση!

 

Crystal Κλοντάικ Πασιέντζα
Δοκιμάστε αυτό το χρυσό κλασικό, 7-καρτών μοναχικών "Κλοντάικ"! Ταξινομήσετε το κατάστρωμα σε στολές για τους σπίτι στοίβες, και δείτε πόσους γύρους μπορείτε να καθαρίσετε! Με τρία επίπεδα δυσκολίας, μπορείτε να παίξετε ένα ωραίο και απαλό casual παιχνίδι, ή να προσπαθήσει να «εμπειρογνωμόνων» λειτουργία παιχνιδιού (χρησιμοποιώντας τους κανόνες του καζίνο) Εάν έχετε κολλήσει, απλά πατήστε το κουμπί υπόδειξη! Αλλά προσέξτε - αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ εθιστικό.

Κλοντάικ Πασιέντζα
Προσπαθήστε να θέσει όλες τις κάρτες στην επάνω γωνία. Οι κανόνες έχουν ως εξής? στην επάνω δεξιά γωνία καταστρώματα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και πρέπει να είναι από την Ace να βασιλιά, μπορείτε να συσσωρεύονται τα χαρτιά στο κάτω μέρος, αλλά η κάρτα θα πρέπει να τεθεί σε εναλλασσόμενο χρώματα και φθίνουσα σειρά ..

 

Κλοντάικ Πασιέντζα Τιτάνες
Ο κοινωνικό παιχνίδι πασιέντζα Πασιέντζα Τιτάνες? παρουσιάζει τους χαρακτήρες του πληρώματος από Τένις Titans παιχνίδι από Skunk Studios. Είναι το κλασικό Πασιέντζα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, αλλά με τη δική του προσωπικότητα και μια πραγματικά δροσερή συστήματος υψηλή βαθμολογία. Μπορείτε να αμφισβητήσει τον κόσμο, ή τους φίλους.

 

Κλοντάικ Πασιέντζα
Κλοντάικ υπομονή είναι ένα πολύ γνωστό και πολύ δημοφιλές online παιχνίδι μερικές φορές γνωστή απλά ως Πασιέντζα. Όλες οι κάρτες στο παιχνίδι πρέπει να μετακινηθεί προς τα θεμέλια για το κοστούμι, και μπορεί να στοιβάζονται στο ταμπλό σε μαύρο - κόκκινο φθίνουσα σειρά ....

 

 

 

Πασιέντζα αράχνη * Πασιέντζα * Κλοντάικ Πασιέντζα Freecell Πασιέντζα * Πυραμίδα Πασιέντζα