Πασιέντζα
 

 

 
 

 

 

Πασιέντζα αράχνη

Κρύσταλλο Πασιέντζα παιχνίδια Περιγραφή:
Είστε έτοιμοι να πάρετε τη δύναμη του κρυστάλλου Πασιέντζα .. Εξασκήστε παιχνίδι των δεξιοτήτων με μια έκδοση κοστούμι, τεχνικές πρακτικές για τα δύο-κοστούμι κανονική έκδοση, και να προετοιμαστούν για να αναλάβει το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι πασιέντζα στον κόσμο - όλη τεσσάρων κοστούμι κατάσταση έμπειρου! παιχνίδια με τα επίπεδα διαβαθμισμένης δυσκολίας, ενσωματωμένη βοήθεια, στατιστικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, online υψηλή βαθμολογία, και πολλές άλλες επιλογές - το απόλυτο online παιχνίδι Πασιέντζα!

Κρύσταλλο οδηγίες του παιχνιδιού:
Τακτοποιήστε όλα τα χαρτιά σε στοίβες για να σχηματίσουν πλήρη κοστούμια από το βασιλιά να άσσο, έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί από το παιχνίδι. Οι κάρτες μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα άδειο στοίβα, ή σε άλλη κάρτα που είναι μια υψηλότερη τιμή. Κοστούμι δεν έχει σημασία, αλλά το μόνο που μπορεί να πάρει πολλές κάρτες από μια στοίβα, αν είναι όλα στο ίδιο χρώμα!
Σύστημα Ελέγχου:

φωτιά: αριστερό ποντικιού
κυκλοφορίας: ποντίκι

 

πασιέντζα παιχνίδια καρτών

Ετικέτες: Παίξτε online παιχνίδια καρτών, να παίξετε δωρεάν παιχνίδια πασιέντζα flash, Πασιέντζα σε απευθείας σύνδεση, pasientza araxni, Spider Solitaire