Πασιέντζα  
 

Πασιέντζα αράχνη * Πασιέντζα * Κλοντάικ Πασιέντζα * Freecell * Πυραμίδα Πασιέντζα

Freecell

Παίξτε τα αγαπημένα σας Freecell κινητό παιχνίδι πασιέντζα εδώ για δωρεάν!


Freecell Πασιέντζα - Παιχνίδια καρτών

 

Freecell
Κλασικό παιχνίδι Freecell πασιέντζα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του αυτό το online παιχνίδι Freecell είναι ότι σας επιτρέπει να παίξετε τα παλιά επίπεδα παιχνίδι των Windows Freecell. Τα στοιχεία σε αυτό το επίπεδο το παιχνίδι Freecell αντιστοιχεί στα επίπεδα του αρχικού παιχνιδιού των Windows freecell. Αφαιρέστε όλα τα χαρτιά στο πάνω δεξιά κύτταρα για να κερδίσει ένα επίπεδο ..... να διασκεδάσουν παίζοντας αυτό το online παιχνίδι Freecell!

 

Freecell Πασιέντζα
Ένα ωραίο και διασκεδαστικό τύπο freecell του παιχνίδι πασιέντζα. Ο στόχος του freecell είναι να μετακινήσετε όλα τα χαρτιά στο ίδρυμα με τη σωστή σειρά από άσσο στο βασιλιά. Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιαδήποτε κάρτα σε μια ελεύθερη κυττάρων και να προχωρήσουμε σε μια στοίβα λίγο αργότερα. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα στην άλλη κάρτα εάν η κάρτα είναι μικρότερο από το άλλο, και αν το κοστούμι είναι εναλλασσόμενο. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε πολλές κάρτες ταυτόχρονα, αν είναι ...

Freecell
Μετακινήστε όλα τα χαρτιά στο ίδρυμα (πάνω δεξιά σωρούς). Κάρτες Ίδρυμα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα και να είναι σε αύξουσα σειρά. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα με τις κάρτες ταμπλώ (τα μεσαία πάσσαλοι), αλλά μόνο αν ο σωρός ταμπλώ είναι άδειο ή αν η κάρτα είναι ένα σημείο μικρότερο από την κορυφή της κάρτας, καθώς και οι κάρτες έχουν διαφορετικά χρώματα ..... Απολαύστε παίζοντας αυτό το δωρεάν online patiensa freecell.
ire card

game!

Yukon Πασιέντζα
Ο στόχος αυτού του Yukon πασιέντζα παιχνίδι είναι να μετακινήσετε όλα τα χαρτιά στο ίδρυμα με τη σωστή σειρά από άσσο στο βασιλιά. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα στην άλλη κάρτα, όταν η κάρτα είναι μικρότερο από το άλλο φύλλο από ένα σημείο και το κοστούμι είναι εναλλασσόμενο. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε πολλές κάρτες ταυτόχρονα, αλλά μόνο αν η κορυφαία κάρτα είναι μικρότερο από το άλλο φύλλο από ένα σημείο ..

Freecell
Με βάση την κλασική πασιέντζα Freecell, Freecell διπλό! Αυτό το παιχνίδι έχει μια ιδιαίτερη πινελιά! Χρησιμοποιήστε τις κάρτες για να σας πλεονέκτημα για να αυξήσει το σκορ σου! Δημιουργήστε μια ακολουθία από την Ace να βασιλιά σε κάθε κοστούμι για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Κάντε κλικ και σύρετε μια κάρτα για να το μετακινήσετε. Απολαύστε παίζοντας αυτό το δωρεάν online παιχνίδια Δωρεάν τηλέφωνα καρτών μοναχικών! ..

Freecell Πασιέντζα
Παλιές καλές freecell ξαναγεννηθεί !. Έχουν Στοιχεία της περιπέτειας έχουν εισαχθεί σε αυτό ποτέ τόσο δημοφιλές παιχνίδι. Αλλά μπορείτε ακόμα να παίξει το κλασικό παιχνίδι freecell στυλ, αν θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα θέματα παιχνίδι - κλασικό, γκάνγκστερ, προϊστορικά, παραλία, και ιαπωνικά. Το παιχνίδι ήταν γεμάτη γοητεία του κλασικού πασιέντζα Freecell και πήρε νέα χαρακτηριστικά ....

Πασιέντζα αράχνη * Πασιέντζα * Κλοντάικ Πασιέντζα * Freecell * Πυραμίδα Πασιέντζα